Levering & Retur

Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden for din ordre er 3-5 hverdage. Jeg afsender varer med følgende: GLS - Privat, GLS - Pakkeshop, DAO - Pakkeshop

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling". Du vil altid modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra lageret og hjem til dig.

 

Hvordan sender jeg en vare retur?

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ved returnering kontaktes virksomheden:

M-L Sjøgren
Høiriisgårdsvej 41
8220 Brabrand
TLF: +4520845227
Mail: info@mlsjogren.dk

 

Er der fortrydelsesret?

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Der gives ikke returret på digitale varer.

Den 14 dages periode starter den dag, hvor ordren er leveret. Ønske om fortrydelse skal meddeles til mig senest 14 dage efter leveringen og være mig i hænde senest 14 dage, efter jeg er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail info@mlsjogren.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

 

Hvordan vurderes varens stand ved returnering?

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til M-L Sjøgren at vurdere varens stand.

 

Hvordan fungerer reklamationsretten?

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til M-L Sjøgren i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Jeg refunderer rimelige fragtomkostninger. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

M-L Sjøgren
Høiriisgårdsvej 41
8220 Brabrand
TLF: +4520845227
Mail: info@mlsjogren.dk

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.